Lejebetingelser ved leje af saunavogn

Westcoast-Wellness
Fabjergkirkevej 29, Rom
7620 Lemvig
Tlf.:
+45 5124 5727
Mail: booking@westcoast-wellness.dk

Cvr.: 37627380

Udlejning hos Westcoast-wellness.dk sker efter nedenstående lejebetingelser. Det er lejerens eget ansvar at disse er gennemlæst og forstået forud for indgåelse af lejekontrakt.

 

Booking og Betaling

Saunavognen bookes på hjemmesiden. Booking bekræftes via mail.
Der betales ikke depositum, evt. fejl og mangler afregnes kontant ved aflevering.
Alle priser er inkl. 25% moms.

Betaling sker forud ved booking af saunavognen, og lejeaftalen er kun gældende når betaling er gennemført.
Betaling sker på hjemmesiden ved booking eller ved overførsel til: Vestjysk bank Reg.: 7730 Konto nr. 0001795389

 

Annullering af bestilling

Saunavognen kan afbestilles med mere end 14 dage til bookingtidspunkt mod et gebyr på kr. 500,00.
Ved senere afbestilling forbeholder Westcoast-wellness.dk sig retten til at opkræve den fulde leje for den aftalte periode.

 

Afhentning / Levering

Westcoast-wellness.dk sørger altid for levering og afhentning af saunahytten.

 

Aflevering

Der aftales ved booking, tidspunkt og placering af saunavognen.
Saunavognen skal efterlades i opryddet tilstand. Brændeovn skal ikke tømmes – dette klarer Westcoast-wellness.dk
Forlades saunavognen for sent uden forudgående aftale, vil lejer i det omfang saunavognen skulle videreudlejes blive afkrævet et beløb, der holder Westcoast-wellness.dk skadesløs.

 

Forsinket levering eller aflysning fra Westcoast-wellness.dk

Westcoast-wellness.dk har pligt til at informere herom hurtigst muligt, og der kompenseres ved at tilbyde den kommende lejer en 50% pris-reduktion i den aftalte lejeperiode.

Alternativt kan den kommende lejer i dette tilfælde gebyrfrit vælge at aflyse bookingen helt.
Såfremt Westcoast-wellness.dk (eksempelvis pga. nedbrud) må aflyse en bekræftet booking, tildeles lejeren et gavebevis der giver ret til at genbooke Saunavognen kvit og frit på enhver anden dato.

 

Forsikring, ansvar og skader

Westcoast-wellness.dk påtager sig intet ansvar i henhold til eventuelle personskader, materielle skader eller øvrige skader, der eventuelt måtte finde sted under arrangementet, medmindre disse er påført under Westcoast-wellness.dk’s ansvar og at det må formodes at Westcoast-wellness.dk har handlet ansvarsløst eller taget manglende hensyn til deltagere, omgivelser eller redskaber. Lejerne og deltagerne har selv et ansvar i at passe på hinanden.

 

Saunahytten er kasko- og ansvarsforsikret.

Det er lejers ansvar at sørge for, at brug af saunavognen sker i henhold til de udleverede og accepterede instruktioner. Gøres dette ikke og medfører dette en defekt, stilles lejer til ansvar for skader pådraget saunahytten og opkræves for udbedring af disse.
Ved uheld og skader kontaktes Westcoast-wellness.dk med det samme på telefon +45 5124 5727

 

Reklamationer

Oplever lejer (eller mistænker lejer), at der er fejl på det lejede udstyr bedes lejer altid øjeblikkeligt tage kontakt til Westcoast-wellness.dk. Vi vil så rådgive om, hvordan sagen skal håndteres.
Westcoast-wellness.dk modtager gerne både ris og ros fra kunder, da dialogen med vores lejere giver mulighed for at forbedre service og produkter.

 

Fortrolighedspolitik

Westcoast-wellness.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Westcoast-wellness.dk vil således ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Westcoast-wellness.dk vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlig data til tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

 

Generelle forbehold

Ovenstående oplysninger opdateres løbende, hvorfor vi tager forbehold for eventuelle ændringer, indtastningsfejl, pris- og afgiftsforhøjelser samt restriktioner, der pålægges af myndigheder, og som kan kontakte os Westcoast-wellness.dk – Mobil +45 5124 5727